Mezun Buluşması ve Bitirme Projeleri Sergisi
8 Temmuz 2024 | 17:03

7 Haziran 2024 tarihinde 4. sınıf öğrencilerimizin bitirme projelerini sunduğu bitirme projesi sergisi düzenlenmiştir. Sergiye lisans öğrencilerimizin yanında mezunlarımız da davet edilmiş ve mezun buluşması bitirme projeleri sergisiyle beraber düzenlenmiştir. Etkinlik süresince çok sayıda mezunumuzun çalıştığı ASELSAN, TUSAŞ ve TUBİTAK’tan gelen temsilcilerin katılımı ile seminerler düzenlenmiştir. Bitirme sergisi sonunda bölümümüzün Tasarım Komisyonu üyelerince verilen puanlara göre en iyi üç proje seçilmiş ve proje sahibi öğrencilere bölüm adına hediyeler takdim edilmiştir. Ayrıca EMO Ankara Şubesi dereceye giren projelerdeki öğrenciler adına hatıra ormanına birer fidan dikmiş ve bununla ilgili belgeleri öğrencilere takdim etmiştir.

bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1 bitirme sergisi-1