Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ziyareti ve İş Birliği Konuları
24 Mayıs 2024 | 13:42

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Cevdet Aslan,Başkan yardımcısı Murat subaşı ve yönetim kurulu üyesi Buğra Ayan Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Murat MOLLAMAHMUTOĞLU ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Başkanı Sn. Prof.Dr. Fırat HARDALAÇ'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında karşılıklı olarak iş birliği yapılabilecek konular ele alındı.
• Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile Elektrik Mühendisleri Odası arasında karşılıklı fayda sağlayacak iş birliği imkanlarının artırılması.
• Öğrencilerin mezuniyet öncesi sektörel bilgi ve deneyim kazanmalarının sağlanması.
• Kişiselleşmiş Eğitim Programı ile öğrencilerin bireysel gelişimlerinin desteklenmesi ve iş hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmaları görüşüldü.

emo ziyaret-1