Duyuru
Pandemi Dönemi Staj Raporu Teslim ve Değerlendirilmesi
18 Eylül 2020 | 16:29
Pandemi Dönemi Staj Raporu Teslim ve Değerlendirilmesi

1- Staj raporlarının PDF formatında hazırlanması gerekmektedir. Staj raporları staj yapılan kurum/kuruluştaki sorumlu mühendis tarafından gerekli imza/kaşe/mühür yapıldıktan sonra taratılarak PDF formatında olacak şekilde hazırlanır. PDF formatındaki staj raporu Staj komisyonunun belirlemiş olduğu gazieemstaj@gmail.com adresine gönderilir. 

 

2- Staj başvurusunu elden teslim eden öğrenciler Staj raporunun aslını kapalı zarf içerisindeki Staj Başarı Belgeleriyle birlikte posta yoluyla Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne göndermeleri gerekmektedir.

 

3- Staj başvurusunu dijital ortamda yapan öğrenciler staj raporunun aslını kapalı zarf içerisindeki Staj Başarı Belgeleri ve staj başvurusundaki belgelerin aslıyla (3 adet Ek-1 ve 1 adet Rıza beyan formu) birlikte posta yoluyla Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne göndermeleri gerekmektedir.

 

4- Stajını uzaktan yapan öğrenciler staj yapılan kurum/kuruluşa gitmeden PDF olarak hazırladıkları raporu PDF üzerinden imza ve parafları yaptıracaklardır.  Staj Başarı Belgelerini ilgili mühendis doldurduktan sonra gazieemstaj@gmail.com  adresine email olarak gönderecektir.

 

5- Mezun durumundaki öğrencilerimizin belgeleri Staj Komisyonuna ulaştıktan sonra komisyonun belirleyeceği bir zamanda en kısa zamanda mülakatı yapılacaktır.

 

6- Mezun durumunda olmayan öğrenciler staj raporu ve diğer belgelerin asıllarını akademik takvimde güz dönemi derslerin başladığı tarihten itibaren 20 (Yirmi) iş günü içerisinde bölümümüze ulaştırması gerekmektedir.

 

7- Staj raporları kesinlikle elden teslim edilmeyecektir ve mülakatları dijital ortamlarda yapılacaktır.

 
STAJ KOMİSYONU
background image