Öğrencilerimizin Dikkatine
29 Eylül 2020 | 15:08
Değerli öğrencilerimiz,

Hepinizin bildiği gibi sosyal mesafenin çok önemli olduğu bir salgın sürecinden geçiyoruz. Bu dönemde hepimizi sağlığını korumak adına kayıtlar için okula gelmemenizi rica ediyoruz. Aşağıda verilen dosyada her birinizden sorumlu olan hocamız, ilgili asistanımız ve e-posta adresleri bulunmakta. Giriş yılınız ve öğrenci numaranıza göre sizinle ilgilenmekle görevli asistanlarımızı bu listeden bulabilirsiniz.

Çözemediğiniz çok önemli bir sorununuz olmadığı sürece bölüme gelmek yerine sizinle ilgilenmekle görevlendirilmiş asistanlarımıza e-posta göndererek kayıtlarla ilgili sorularınızı iletmenizi rica ediyoruz. Kayıt sürecinde görevli tüm asistanlarımız e-postalarınıza mümkün olduğunca kısa sürede dönecektir.

En çok sorusu olacağını düşündüğümüz birinci sınıftaki öğrencilerimizin almaları gereken derslerin listesi de ayrıca aşağıda verilmiştir. Özel bir durumu olmayan birinci sınıf öğrencilerimizin bu listedeki dersleri almaları gerekmektedir.

Sağlıklı günler,
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı